Product filters

Evaluare
Livrare
Pret

LEI  –  LEI

  • 0LEI
  • 147.5LEI
Producator

Prezervative

[Contactati-ne pentru un pret]

Descoperă O Gama variata de Prezervative

Bine ai venit la magazinul nostru online Drsam.ro specializat în prezervative, unde gasiti o gama variata și de calitate. Explorează varietatea noastră extinsă de prezervative, inclusiv cele de la Durex și opțiuni inovatoare, precum prezervativele cu riduri, cu bile și multe altele.


Prezervative Durex - Siguranță și Plăcere Garantată

Descoperă colecția noastră de prezervative Durex, sinonime cu calitatea și experiența senzuală. De la modele clasice la inovații moderne, prezervativele Durex sunt create pentru a asigura siguranța și plăcerea în timpul actului sexual.


Prezervative Cu Riduri - O Experiență Senzuală Inconfundabilă

Adaugă o notă de excitație cu prezervativele cu riduri din colecția noastră. Concepute pentru a amplifica senzațiile, aceste prezervative oferă o experiență senzuală inconfundabilă, punând accentul pe plăcere și stimulare.


Prezervative Cu Bile - Pentru O Excitare Suplimentară

Experimentează senzații noi cu prezervativele noastre cu bile. Concepute pentru a oferi o stimulare suplimentară, aceste prezervative aduc un plus de excitare în momentele intime, asigurând o experiență memorabilă.


Descoperă noutatile Noastre - Prezervative Ieftine și Fără Latex

În căutarea prezervativelor accesibile? Aici la noi, găsești opțiuni avantajoase și de înaltă calitate. Oferta noastră de prezervative ieftine nu compromite niciodată siguranța sau plăcerea. De asemenea, avem în stoc prezervative fără latex, potrivite pentru cei cu alergii sau sensibilități.


Inovații Senzuale - Prezervative Cu Striții, Cu Riduri Mari și Cu Nervuri

Dacă îți dorești o experiență senzuală deosebită, explorează gama noastră de prezervative inovatoare. Optează pentru prezervativele cu striții pentru o stimulare subtilă sau alegeti-le pe cele cu riduri mari și nervuri pentru senzații intense. 

Indiferent de preferințele tale, magazinul drsam.ro de prezervative îți oferă o gamă variată și accesibilă, inclusiv prezervative Durex, cu riduri, cu bile și multe altele. Descoperă o experiență intimă superioară cu produsele noastre de calitate. Comandă acum pentru a adăuga o notă de plăcere și siguranță în viața ta sexuală.