Product filters

Evaluare
Livrare
Pret

LEI  –  LEI

  • 10.4LEI
  • 123LEI
Producator

Lubrifianti

Lubrifianți de Calitate - Magazin Online Specializat

Bucură-te de intimitatea ta la maxim cu gama noastră variată de lubrifianți de înaltă calitate. În magazinul drsam.ro, găsești o selecție premium de lubrifianți pentru a aduce un plus de confort și plăcere experiențelor tale intime.


Lubrifianți de la Branduri de Top

Descoperă plăcerea cu lubrifianți de încredere de la branduri renumite. Gama noastră include lubrifianți Durex, cunoscuți pentru calitatea lor superioară și formulările inovatoare. Alege lubrifianții preferați pentru a transforma fiecare moment intim într-o experiență de neuitat. Formulele delicate și non-iritante fac ca fiecare atingere să fie mai intensă și mai confortabilă. Lubrifiantul intim este conceput pentru a îmbunătăți senzațiile și pentru a adăuga o notă de senzualitate fiecărei experiențe intime.


Lubrifianți pe Bază de Apă

Descoperă lubrifianții noștri pe bază de apă, o opțiune excelentă pentru o alunecare naturală și durabilă. Formula inovatoare asigură o lubrifiere de lungă durată, fără a afecta sensibilitatea. Alege lubrifianții pe bază de apă pentru o experiență intimă plăcută.


În magazinul nostru online, avem o gamă variată de lubrifianți, astfel încât să poți găsi cu ușurință produsul potrivit pentru nevoile tale. Fie că preferi lubrifiantul pe bază de apă, lubrifiantul intim sau produsele Durex,avem tot ceea ce îți trebuie pentru momente de neuitat.


Transformă-ți momentele intime în experiențe de neuitat cu lubrifianții noștri de calitate superioară.