Product filters

Evaluare
Livrare
Pret

LEI  –  LEI

  • 63LEI
  • 169LEI
Producator

Glutamina

Beneficiile Glutaminei pentru Sănătatea ta

Glutamina este un aminoacid esențial, este adesea menționată în contextul îmbunătățirii performanței sportive și a sănătății generale. Descoperă cum acest component vital poate aduce numeroase beneficii organismului tău.

Refacere și Protecție Musculară

Glutamina joacă un rol esențial în procesul de refacere musculară, accelerând timpul de recuperare după antrenamente intense. Acest aminoacid contribuie la prevenirea degradării musculare și la susținerea creșterii masei musculare, oferindu-ți puterea de a atinge noi performanțe.

Sprijina Sistemul Imunitar

Stresul fizic și mental poate afecta sistemul imunitar, iar glutamina intervine ca un susținător al acestuia. Acest aminoacid esențial poate consolida sistemul tău imunitar, asigurându-ți o barieră mai puternică împotriva bolilor și infecțiilor.

Optimizeaza Funcția Digestivă

Glutamina are un rol semnificativ în menținerea sănătății intestinale. Acest aminoacid contribuie la repararea mucoasei intestinale și la îmbunătățirea absorbției nutrienților, având un impact pozitiv asupra funcției digestive generale.

Un supliment cu glutamină poate aduce numeroase avantaje pentru sănătatea ta generală, de la sprijinirea sistemului imunitar până la optimizarea proceselor de refacere musculară.