Product filters

Evaluare
Livrare
Pret

LEI  –  LEI

  • 12.5LEI
  • 12.5LEI
Producator

Gemoderivate

Gemoderivate - remedii naturale pentru sanatatea ta!

Gemoderivatele sunt extracte din muguri si ramuri de copaci si arbusti, utilizate ca remedii naturale pentru diverse afectiuni. Magazinul Drsam.ro va ofera o varietate de gemoderivate de calitate, cum ar fi extractul de muguri de mesteacan, extractul de muguri de plop si extractul de muguri de nuc.

Gemoderivate pentru intarirea sistemului imunitar

Gemoderivatele sunt cunoscute pentru a ajuta la intarirea sistemului imunitar si a preveni bolile. Magazinul nostru online ofera o varietate de gemoderivate, cum ar fi extractul de muguri de plop si extractul de muguri de mesteacan, care au proprietati imunomodulatoare si pot ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Gemoderivate pentru detoxifiere

Gemoderivatele sunt utilizate pentru a detoxifia organismul si a elimina toxinele acumulate. Magazinul nostru online ofera o varietate de gemoderivate care au proprietati detoxifiante si pot ajuta la eliminarea toxinelor din organism, cum ar fi extractul de muguri de mesteacan si extractul de muguri de plop.

Gemoderivate pentru tratarea afectiunilor cronice

Gemoderivatele sunt utilizate pentru a trata afectiuni cronice cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare si afectiunile respiratorii. Pe Drsam.ro gasesti gemoderivate care au proprietati terapeutice pentru tratarea afectiunilor cronice, cum ar fi extractul de muguri de nuc si extractul de muguri de mesteacan.