Product filters

Evaluare
Livrare
Pret

LEI  –  LEI

  • 66.5LEI
  • 274LEI
Producator

Creatina

Creatina, o categorie de suplimente alimentare, in care regasim creatină monohidrat, creatină multi-componentă și alte forme inovatoare. Această moleculă esențială, derivată din aminoacizii glicină, arginină și metionină, se găsește în ficat și rinichi, dar și în alimentele obișnuite, precum peștele și carnea, fiind adesea integrată în dietele mixte zilnice cu aproximativ 1-2 grame de creatină.

Cum Acționează Creatina și ce beneficii are

Rolul creatinei este de a stimula regenerarea ATP, furnizând astfel o sursă rapidă de energie. Aceasta sprijină performanța fizică în sesiunile intense de antrenament, având un impact semnificativ asupra forței explozive. Sportivii de forță, atleții de viteză, practicanții de HIIT sau CrossFit, precum și jucătorii din sporturile de echipă care necesită forță explozivă, găsesc creatina deosebit de utilă. De asemenea, beneficiază și cei care practică arte marțiale sau sporturi.

Alegeți cea mai buna formă de Creatină

Creatina se prezintă sub diverse forme, fiecare cu caracteristici distincte. Printre cele mai populare se numără:

  • Creatina Monohidrat⁣ - Creatină pură, atașată de o moleculă de apă, cu aproximativ 90% creatină pură. Eficientă și ușor solubilă.
  • Creatina Ester Etilic (CEE) - O formă esterificată dezvoltată pentru a îmbunătăți absorbția creatinei monohidrat.
  • Creatina Magneziu Chelat⁣ - Creatină atașată de o moleculă de magneziu, considerată uneori mai eficientă decât creatina monohidrat.
  • Creapure® și Alte Opțiuni de Încredere - În gama noastră de produse, vă punem la dispoziție Creapure®, o formă certificată de creatină monohidrat, 100% pură, testată în laborator și produsă în Germania sub cele mai riguroase standarde de calitate.

Alegeți Din Diversele Forme de Creatină în Funcție de Preferințe și Necesități

Cu efectele dovedite asupra performanței sportive, creatina se impune ca un supliment esențial. Cu condiția unei utilizări pe termen lung, între 3-5 grame zilnic, beneficiați de potențialul său maxim.