Suplimente de Potenta Naturale pentru Barbati

Deși pe piata exista multe pastile pentru potenta care pot ajuta la eliminarea afectiunilor sexuale, precum disfunctia erectila, ejacularea prematura sau libidoul scazut, aceste sunt un subiecte despre care barbatii evita sa vorbeasca deschis. Aceste suplimente de potenta contin ingrediente foarte puternice si pot fi utilizate atat de bărbatii tineri care doresc să aiba experiente sexuale mult mai intense si satisfacatoare, cat si de barbatii care au trecut deja de o anumita varsta, dar care doresc sa elimine cu succes deficientele care apar pe masura ce imbatranesc. Cele mai bune pastile pentru potenta se bazeaza pe ingrediente naturale pe care le recomandăm și considerăm o alternativă mult mai bună, mai sănătoasă și mai sigură chiar si pentru persoanele de peste 60 anii sau cardiace. Barbatii care vor sa cumpere produse singure, utilizate atât în ​​tratamentul disfuncției erectile, cât și pentru îmbunătățirea performanței sexuale masculine pot apela cu incredere la DrSam.ro. Avem mereu preturi mici sa suplimentele de potenta.

Afișez toate cele 5 rezultate

Pro V pastile 4buc

74,00 lei
Pro V pastile - reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru obtinerea unor erectii mai ferme si de durata. Pret - prospect.

Servetele Tianli pentru potenta, 10 buc

55,00 lei
Servetele Tianli pentru potenta pe DrSam.ro, te ajuta sa rezisti mai mult in dormitor, pentru un act sexual satisfacator.

Tianli Original, 6 fiole capac auriu

125,00 lei
Tianli Original, 6 fiole capac auriu este cel mai apreciat produs de potenta din categoria suplimentelor cu o compozitie 100% naturala. Efect tonic general pentru organism, cu efect de pana la 72 ore.

Tianli Spray, 10ml

31,50 lei
Tianli Spray - bazat pe o compozitie unica si testata dermatologic, rezolva eficient probleme cu ejacularea precoce.

Toot Up, 8 tablete (fost tianli pastile) Sanye Intercom

59,00 lei
Formula Toot Up, 8 tablete (fost tianli pastile) se bazează pe cele mai recente realizări științifice. Este un supliment alimentar care contribuie la îmbunătățirea sanatatii sexuale masculine