Product filters

Evaluare
Livrare
Pret

LEI  –  LEI

  • 9LEI
  • 11LEI
Producator

Aromaterapie

Aromaterapia - Descopera beneficiile ei

Aromaterapia este o forma de terapie bazata pe folosirea uleiurilor esentiale obtinute din plante, fructe si flori pentru a obtine beneficii terapeutice. Aromaterapia poate fi folosita pentru a trata diferite afectiuni fizice si emotionale, precum si pentru a imbunatati starea fizica si mentala. 

Beneficiile Aromaterapiei

Aromaterapia ofera beneficii atat pentru corp, cat si pentru minte. Uleiurile esentiale au proprietati antiseptice, astringente, antispasmodice si antimicrobiene care sunt benefice pentru sanatatea ta. De asemenea, acestea sunt folosite pentru a relaxa muschii si pentru a reduce stresul si anxietatea. 

Uleiurile esentiale pot fi folosite in diferite moduri, cum ar fi inhalarea directa, aplicarea directa pe piele sau folosirea lor in lumanari sau difuzoare de aromaterapie

Uleiurile esentiale pot fi folosite pentru a trata diferite afectiuni

Uleiurile esentiale sunt folosite pentru a trata diferite afectiuni fizice si emotionale. De exemplu, uleiul de lavanda poate ajuta la relaxarea muschilor si reducerea anxietatii, iar uleiul de eucalipt poate fi folosit pentru a calma durerile musculare si articulare.

In plus, uleiurile esentiale sunt folosite si ca insecticid, deoarece au proprietati antiseptice si insecticide.

Comanda pe drsam.ro produse pentru aromaterapie

Magazinul nostru online ofera o gama variata de produse pentru aromaterapie, inclusiv uleiuri esentiale, lumanari parfumate, lumanari aromaterapeutice si difuzoare de uleiuri.